Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο HBO Max το Justice League ‘Snyder Cut’

*
Η φημολογούμενη εδώ και καιρό έκδοση του Justice League από τον Zack Snyder ανακοινώθηκε και θα έρθει στο HBO Max το 2021 ως ‘Snyder Cut’. Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο πως θα προβληθεί η συγκεκριμένη εκδοχή, ενώ τα πρώτα στοιχεία του ρεπορτάζ μιλούν για έως και 6 μέρη. Το κόστος για το νέο cut θα κινηθεί ανάμεσα στα 20 και 30 εκατομμύρια δολάρια. Για όσους δεν θυμούνται, ο Zack Snyder απομακρύνθηκε από το Justice League λίγο μετά το θάνατο της κόρης του και η Warner Bros. τον αντικατέστησε με τον Joss Whedon. Μετά την προβολή της ταινίας, αρκετοί fans απαίτησαν (ακόμη και μέσω καμπάνιας) μια ‘Snyder Cut’ και πλέον είναι γεγονός μετά από 3 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως στο κίνημα #ReleaseTheSnyderCut συμμετείχαν ακόμη και ηθοποιοί όπως οι Ben Affleck και Gal Gadot και όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από διάφορες καμπάνιες πήγαν στην ενημέρωση γύρω από την αυτοκτονία (τιμώντας έτσι την κόρη του Snyder).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*